[Friday, February 20, 2009]
အေၾကာ္စံု
Labels: Food, ဘိလပ္မွာ
မေန႕က အေၾကာ္စံုလုပ္စားျဖစ္တယ္။ ရွိတဲ႕ အသီးအႏွံနဲ႕ စံုေအာင္ ေၾကာ္လိုက္တယ္။
ရံုးပတီသီး၊ ခရမ္းသီး၊ ျမင္းခြာရြက္၊ တိုဟူး၊ ပုဇြန္ဆိတ္ေၾကာ္တို႕ပါ။
အမႈန္႕ေဖ်ာ္ဖို႕က Self Raising Flour ၄ဆကို ဆန္မႈန္႕၁ဆနဲ႕ ေရာေမႊပါတယ္။ ဆားနည္းနည္းထည္႕ပါတယ္။
ေရသင္႕ရံုထည္႕ပါတယ္။ မပ်စ္ မက်ဲေဖ်ာ္မွ ေၾကာ္က ရြရြေလးျဖစ္ျပီး စားေကာင္းမွာပါ။ Smootie ျဖစ္ေအာင္ ေမႊျပီးတာနဲ႕ စားခ်င္တဲ႕ အသီးအႏွံကို ထည္႕ႏွစ္ျပီး ဆီပူပူမွာ ေၾကာ္ရံုပါပဲ၊
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
9 comments:
ေစာင္႕ေနတာ ၿကာၿပီ။
ဘယ္ေတာ႕ေရးမလဲလုိ႕
ဖတ္လဲဖတ္။စားလဲစား
ဝမ္းသာလုိက္တာ ၿမင္ရတာ။
တနစ္မွာ ပုိ႕စ္ ၆ ခုကေန ၂၂ ခု ေရးတဲ႕ဘေလာ႕႔ဂါကို ၿမင္ဘူးခ်င္လုိိ႕ပါ။
khinoomay77@gmail.com
အဟီး
လာလည္တယ္လား အစ္မ။
ဒီလိုပဲ သတိရရင္ ေရးလိုက္ မေရးလိုက္။
စာသိပ္မေရးတတ္လို႕ မ်ားမ်ားေရးမိရင္ သူမ်ားကို ေအာ္ဆဲေနသလို ျဖစ္မွာစိုးလို႕။ ေက်းဇူး။
ေအာ္ ဘယ္ဘ၀က ၀ဋ္ေႂကြးေၾကာင့္ ၾကည့္ၿပီး မစားရတဲ့ blog visitor လာျဖစ္ေနပါလိမ့္ေနာ္
မေၾကာ္တတ္လို႔ သူမ်ားေၾကာ္ထားတာ လာသြားရည္က်သြားတယ္..
စာျပန္ေရးေနျပီမို႔လို႔ ၀မ္းသာတယ္ အစ္မ.. ဒါနဲ႔ ရန္ကုန္ ျပန္ျဖစ္လား.. မေတြ႔တာေတာင္ အေတာ္ၾကာေပါ့
could you please tell me where i can buy myin kwar yuet for a kyaw sone? thank you.
မေအးျမတ္ျမတ္ကုိ ဘေလာက္ေတြကေန အစားလည္စားရင္း အစားစံုေတြ လြမ္းေနတယ္ထင္ပါ႕။
ကိုကေဒါင္းေရ ျမန္မာမျပန္ျဖစ္ေသးပါ။ ထပ္၍ေျပာရရင္ ေရႊျပည္ေတာ္သို႕ မျပန္ျဖစ္ေသးပါ။ ၾကာပီ့မွာလည္း ကုိယ္႕အပူနဲ႕ ကိုယ္ ကလား။
နႏၵာေရ စာတစ္ပုဒ္တင္ျပီးေရးလိုက္တယ္။ နႏၵာသိခ်င္တာေတြ ပါမယ္ထင္ပါတယ္။
ေနာက္ခံအနက္ေရာင္ကို မ်က္ေစ့က မခံႏိုင္လို႕ Post a Comment Page မွာ လာဖတ္ပါတယ္... (အသက္က စကားေျပာတာပါေလ...) ဟီဟိ
အေၾကာ္ေလး နဲနဲေကြ်းပါေနာ္... မ်က္ေစ့မေကာင္းေပမယ့္
သြားေတြကေတာ့ ေကာင္းပါေသးတယ္... ဝါးႏိုင္ပါတယ္...
Post a Comment